Akıllı camlı bölmeler ve kapılar

Akıllı camlı bölmeler ve kapılar

Akıllı Cam Filmi, oda bölmeleri ve sürgülü kapıları eskisinden çok daha esnek hale getirir, çünkü bunlar şeffaftan yarı saydamlığa geçebilir. Akıllı camlarla donatılmış bölme duvarları ve kapıları nasıl ve nerede kullanabileceğinizi burada öğrenebilirsiniz.
Camdan yapılmış oda bölmeleri ve sürgülü kapılar günümüzde iç mekanlar için önemli tasarım öğeleridir ve bu hem ticari hem de konut binaları için geçerlidir. Akıllı camlarla donatılmış, şeffaftan yarı saydamlığa geçiş yapılabilen cam ürünler ve kapılar kullanımda oldukça esnektir.
Büyük artı: Bölmeler her zaman yarı saydam kalır. .

Değiştirilebilir camlı kayar kapılar nerede kullanılabilir?

Örneğin otellerde, ticari ve ofis binalarında ve tıbbi uygulamalarda, kliniklerde veya sağlık tesislerinde mülk inşaatında esnek oda bölücüler için en büyük zorluk, genellikle güvenilir işitme ve gizlilik koruması sunmaları gerektiğidir. Bununla birlikte, ekranlar, katlanır kapılar veya mekanik mahremiyet ekranları gibi klasik çözümlerde, gün ışığından genellikle vazgeçilmesi gerekir.
Sigrid Rauchdobler
Değiştirilebilir camlı sürgülü kapılar, projektörler ve diğer ortamlar için bir projeksiyon yüzeyi olarak da kullanılabilir.
Cam sistemi gibi değiştirilebilir camlı kayar kapılar, mahremiyet koruması ve ışık iletiminin optimum bir kombinasyonunu sunar. Elektrokromik camları elektriksel darbelere tepki verir ve gerektiği gibi kontrol edilebilir: Bir düğmeye basıldığında, odaları şeffaf bir ofisten gizli bir konferans odasına veya geniş bir kabul odasından gizli bir tedavi odasına dönüştürürler.
Kullanımda nasıl daha fazla esneklik elde edersiniz?
Yalnızca gün ışığı ihtiyacı aynı anda uygulanmakla kalmaz: yarı saydam sütlü cam modunda, duvar aynı zamanda bir çeşit çoklu görev duvarı olarak da kullanılabilir. Işınlayıcılar için bir projeksiyon yüzeyi olarak uygundur.
Entegre tam cam sistemin bakımı, paneller veya yapışkan filmler gibi diğer gizlilik koruma çözümlerine kıyasla daha kolaydır, çünkü kesintisiz cam yüzeyin temizlenmesi kolaydır.
Tamamı cam sistemler daha fazla konfor yaratır
Şeffaf ve sütlü bardak modu arasında geçiş burada erişilebilir bir düğme aracılığıyla gerçekleşir. Bu şekilde gönderilen elektriksel dürtü, camın hemen yarı saydam veya tekrar şeffaf hale gelmesine neden olur. IGG sistemleri elektromanyetik uyumlulukları açısından test edilir ve bu nedenle tıbbi ortamda, tıbbi uygulamalarda ve hastanelerde de kullanılabilir.
Otomatik kapı çözümlerine ek olarak, değiştirilebilir cam, Akıllı cam ürünleri elle çalıştırılan kapıları ve sürgülü duvarlarının yanı sıra sabit cam elemanlarda da kullanılabilir. Değiştirilebilir cam ayrıca pencereler, cam cepheler, cam çatılar, girişler ve kış bahçeleri için uygundur.

Kaynak:
https://www.glaswelt.de/glas/geze-trennwaende-und-tueren-mit-smart-glas